MAIN MENU

 

 

CONTACT - SHARE...

 

ZAKAZIVANJE

 

+381 64 913 21 92

+381 11 77 42 359

Primam u Mladenovcu savakim danom i vikendom od 11h do 19h.


 

 

Direktan Skype poziv

 


Viber call

 

Viber poziv

Mozete me pozvati svako vece od 22h-02h (srpska vremenska zona) putem vibera na broj +381 64 913 21 92. Obavezan je VIDEO POZIV.


 

 

 

 

 

 

 

 

Bookmark and Share
 
;

 

 

 

 

 

 

 

Brojač Poseta

 

240614 poseta     
2 posetioca online

 

Flag Counter

 

 

Knjiga zahvalnosti

 

 

 

 1. Dragana Janković
  Valjevo

  Došla sam kod Radeta u vezi dva problema, opadala mi je kosa i imala sam psorijazu, i bila sam ubeđena da je to crna magija. Rade mi je rekao sledeće: Psorijaza će se smanjiti za godinu dana i da nemam nikakvu crnu magiju a da će kosa biti potpuno normalna posle tri i po godine, nisam poverovala, ali nakon tog vremena sve se obistinilo, psorijaza se smanjila a kosa povratila. Hvala ti Rade.


 2. Danijela Janković
  Surdulica

  Imala sam tumor na dojci i Rade mi je rekao da nije zloćudno i da ću dugo da živim i da ću imati mali operativni zahvat. Bila sam u ogromnom strahu ali na kraju se sve dobro završilo, baš onako kako je Rade video.


 3. Stanko Filipović
  Beograd

  Došao sam kod Radeta, koristio sam narkotike duži niz godina, u razgovoru sa Radetom proveo sam više sati, a kasnije sam došao jos par puta. Jer Rade mi je pokazao pravi put koji me čeka i ja sam se promenio i ostavio drogu i danas sam srećan čovek, imam srećan brak i porodicu.


 4. Jelena Zdravković
  Niš

  Imala sam problem sa majkom jer sam krala pare iz kuće da bi dala momku. Tada sam uvidela da me momak iskorišćava, shvatila sam u kakvo sam društvo upala i onda sam došla kod Radeta i on je sve to video i ukazao na pravi put istine.


 5. Boban Rajković
  Švedska

  Imao sam problem sa nestankom novca u iznosu od 10.000 maraka, Rade mi je odmah rekao da je to uzela moja ćerka, pogledao sam ga belo, a on je rekao, ona će ti to uskoro i priznati. Otišao sam za Nemačku i bio sam jako nestrpljiv i postavio sam video nadzor koji je snimio moju ćerku kako ponovo uzima novac, ostao sam bez komentara, došao sam ponovo kod Radeta i rekao sam svaka čast. Ćerki tada nisam rekao da sam je snimio. Nakon nekog vremena ćerka je dobila dete, i ja sam se obradovao kao i svaki otac, međutim to dete je bilo slepo. Onda mi je moja ćerka rekla: tata ja sam uzela pare, i grešna sam prema tebi. I neka bude ovo poruka svima da nije sve u parama.


 6. Zorica Petrović
  Lazarevac

  Problem zbog kojeg sam došla kod Radeta bio je moj muž koji me je varao, tukao i rečima zlostavljao. Rade mi je punih tri i po sata govorio da treba menjam muža i rekao mi je da će naredne godine mojim mukama da bude kraj. Sledeće godine baš kako je Rade video, moj muž je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Neznam šta reći, tog momenta sam bila šokirana i odmah su mi prošle kroz glavu reči koje je Rade rekao, i bez obzira na sve tog momenta mi je bilo žao mog muža, ali ipak ono što je suđeno to je suđeno. Hvala ti Rade za sve.


 7. Slavica Petrović
  Paraćin

  Imala sam problem sa nogom i bila sam iskompleksirana. i nisam mogla da imam momka, a kamoli vezu jer me je bilo sramota. Rade mi je rekao da nije sve u mojoj fizičkoj lepoti, nego je bitna duša. Dolazila sam kod njega par puta i svaki put je bilo sve bolje i bolje, i shvatila sam i spoznala samu sebe. Udala sam se i imam dvoje dece i tek tada sam razumela Radetove vizije.


 8. Dragana Dimitrijević
  Zemun

  Imala sam problem i Rade mi je rekao sledeće: Ti si Dragana u drugom stanju i nosiš dete rođaka, ja sam bila u šoku, tražila sam da pijem vode jer nisam mogla da verujem da mi je moj dečko rođak. Otišla sam kući i pitala sam ga i on je rekao da smo starinski rod. Nakon toga ja sam se raspitala i saznala pravu istinu da je on meni blizak rod. To dete sam abortirala tako da me je Rade spasao od incesta jer smo poreklom iz iste kuće. Hvala Rade sto sam saznala istinu, jer inače ne bih nikada saznala.


 9. Danijela Pavlović
  Kragujevac

  Imala sam problem sa spavanjem, nisam mogla da spavam. Rade je rekao da to nije nikakva crna magija i da odem u Crkvu i da zapalim sveću za zdravlje onom koga najviše volim. Nakon toga nikad nisam više imala problem sa snom. I onda sam došla kod Radeta da ga pitam kako je to moguće, a on je odgovorio da je to Božja volja, slegla sam ramenima i rekla hvala ti Rade na pomoći.


 10. Dejan Đorđević
  Novog Sad

  imao sam problema sa alkoholom, kockanjem. Rade mi je sve to lepo opisao i rekao da će mi biti bolje tek za šest godina. Ja sam bio kod njega 1992. god a to je trebalo da bude 1998. to mi je bilo jako daleko i pitao sam ga da li on zna koliko je to šest godina. Onda mi je rekao da ću upoznati devojku koja ima ožiljak na ruci i koja će biti anđeo dobrote i duše i da će biti lepa i da ću je upoznati za dve godine, to je tako i bilo. Kada sam došao ponovo kod njega nakon dve godine, on mi je rekao sledeće: da ću imati sa svojom devojkom jedno dete i da ću prestati da kockam. 1998. god. tačno pred Nato agresiju, dobio sam ćerkicu i onda sam ceo film vratio unazad i video da je Rade potpuno u pravu a bio sam skroz nepoverljiv u ovakve stvari. U mom slučaju sve se obistinilo kako je rekao 100%.


  « predhodna 1 | 2 | 3 | 4 | 5 sledeca »