MAIN MENU

 

 

CONTACT - SHARE...

 

ZAKAZIVANJE

 

+381 64 913 21 92

+381 11 77 42 359

 

 

Direktan Skype poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bookmark and Share
 
;

 

 

 

 

 

 

 

Brojač Poseta

 

196985 poseta     
5 posetioca online

 

Flag Counter

 

 

 

 

Knjiga zahvalnosti

 

 

 

 1. Jasmina Topalović
  Nemačka

  Saznala sam za Radeta iz novina TV- revija, bila sam sumljičava i nepoverljiva, kada sam ušla kod Radeta u njegovu radnu sobu on mi je opisao momka kako izgleda, kakve su njegove osobine, ja sam bila zaprepašćena kako je on precizno video, ali mi je rekao da se za njega neću udati. I na moju sreću ja se nisam udala. Hvala ti Rade do neba da te Bog čuva.


 2. Jelena Damljanović
  Niš

  Bila sam kod Radeta i čula sam da puno vidi i pomaže, i zanimalo me je da li je moj sin živ ili mrtav, jer je bio u ratu u Hrvatskoj. Rade me je prvo smirio pa onda mi je rekao na suptilan način da moj sin mrtav i da ću naći od njega samo njegovu narukvicu. Na žalost ta vizija se ispostavila tačnom i ovim putem želim da kažem da Rade nije Bog i nisam sretna što mi je video to što se desilo mom sinu, ali ipak mu hvala kada sam makar saznala istinu i kada imam makar jedan delić od svog sina. Događaj je iz 1993. god.


 3. Dragan Pavlović
  Ćuprija

  Došao sam kod Radeta i hteo sam da saznam da li imam prokletstvo što ne mogu da se oženim. Rade mi je rekao da ću da se oženim za dve godine i da ću imati dvoje dece, ćerku i sina, to se i obistinilo.


 4. Milena Marković
  Nemačka

  Došla sam kod Radeta i meni je nestao novac oko 50.000 maraka, Rade mi je rekao da ću te pare naći a taj čovek što mi je ukrao, on je moj rođak i na moju sreću posle dva meseca, on je došao baš onako kako mi je Rade opisao i rekao mi je da ga grize savest i da ne može da spava i priznao mi je da je on ukrao novac. Hvala ti Rade do neba i neka te Bog čuva zauvek.


 5. Jelena Stanković
  Zlatibor

  Rade je meni rekao da ću imati dva braka, međutim ja sam već bila u braku i nisam mogla da verujem u takvu soluciju. Međutim dogodila se neverovatno ali istinito, ja sam se razvela i posle sam ponovo došla kod Radeta i on mi je ponovo isto rekao. Zahvalna sam mu jer ja nisam htela da vidim istinu, sada sam sretna i zadovoljna.


 6. Zoran Stanković
  Kragujevac

  Došao sam kod Radeta sa pitanjem da li ću biti fudbaler. On me je iznenadio i rekao tada nešto čudno.. Bićeš inspektor u MUP-u. i to se obistinilo. Hvala Rade puno.


 7. Jelena Nikolic
  Kraljevo

  Došla sam kod Radeta jer sam sumljala da mi je beba ukradena na porođaju. Rade mi je rekao da je beba živa a ja sam imala suprotne informacije. Na moju veliku sreću ja sam svoju ćerku upoznala posle 23 godine. Zahvaljujem se Radetu na pomoći.


 8. Dragana Janković
  Valjevo

  Došla sam kod Radeta u vezi dva problema, opadala mi je kosa i imala sam psorijazu, i bila sam ubeđena da je to crna magija. Rade mi je rekao sledeće: Psorijaza će se smanjiti za godinu dana i da nemam nikakvu crnu magiju a da će kosa biti potpuno normalna posle tri i po godine, nisam poverovala, ali nakon tog vremena sve se obistinilo, psorijaza se smanjila a kosa povratila. Hvala ti Rade.


 9. Danijela Janković
  Surdulica

  Imala sam tumor na dojci i Rade mi je rekao da nije zloćudno i da ću dugo da živim i da ću imati mali operativni zahvat. Bila sam u ogromnom strahu ali na kraju se sve dobro završilo, baš onako kako je Rade video.


 10. Stanko Filipović
  Beograd

  Došao sam kod Radeta, koristio sam narkotike duži niz godina, u razgovoru sa Radetom proveo sam više sati, a kasnije sam došao jos par puta. Jer Rade mi je pokazao pravi put koji me čeka i ja sam se promenio i ostavio drogu i danas sam srećan čovek, imam srećan brak i porodicu.


  « predhodna 1 | 2 | 3 | 4 sledeca »