MAIN MENU

 

 

CONTACT - SHARE...

 

ZAKAZIVANJE

 

+381 64 913 21 92

+381 11 77 42 359

 

 

Direktan Skype poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bookmark and Share
 
;

 

 

 

 

 

 

 

Brojač Poseta

 

192437 poseta     
11 posetioca online

 

Flag Counter

 

 

 

 

Knjiga zahvalnosti

 

 

 

 1. Jelena Damljanović
  Niš

  Bila sam kod Radeta i čula sam da puno vidi i pomaže, i zanimalo me je da li je moj sin živ ili mrtav, jer je bio u ratu u Hrvatskoj. Rade me je prvo smirio pa onda mi je rekao na suptilan način da moj sin mrtav i da ću naći od njega samo njegovu narukvicu. Na žalost ta vizija se ispostavila tačnom i ovim putem želim da kažem da Rade nije Bog i nisam sretna što mi je video to što se desilo mom sinu, ali ipak mu hvala kada sam makar saznala istinu i kada imam makar jedan delić od svog sina. Događaj je iz 1993. god.


 2. Dragan Pavlović
  Ćuprija

  Došao sam kod Radeta i hteo sam da saznam da li imam prokletstvo što ne mogu da se oženim. Rade mi je rekao da ću da se oženim za dve godine i da ću imati dvoje dece, ćerku i sina, to se i obistinilo.


 3. Milena Marković
  Nemačka

  Došla sam kod Radeta i meni je nestao novac oko 50.000 maraka, Rade mi je rekao da ću te pare naći a taj čovek što mi je ukrao, on je moj rođak i na moju sreću posle dva meseca, on je došao baš onako kako mi je Rade opisao i rekao mi je da ga grize savest i da ne može da spava i priznao mi je da je on ukrao novac. Hvala ti Rade do neba i neka te Bog čuva zauvek.


 4. Jelena Stanković
  Zlatibor

  Rade je meni rekao da ću imati dva braka, međutim ja sam već bila u braku i nisam mogla da verujem u takvu soluciju. Međutim dogodila se neverovatno ali istinito, ja sam se razvela i posle sam ponovo došla kod Radeta i on mi je ponovo isto rekao. Zahvalna sam mu jer ja nisam htela da vidim istinu, sada sam sretna i zadovoljna.


 5. Zoran Stanković
  Kragujevac

  Došao sam kod Radeta sa pitanjem da li ću biti fudbaler. On me je iznenadio i rekao tada nešto čudno.. Bićeš inspektor u MUP-u. i to se obistinilo. Hvala Rade puno.


 6. Jelena Nikolic
  Kraljevo

  Došla sam kod Radeta jer sam sumljala da mi je beba ukradena na porođaju. Rade mi je rekao da je beba živa a ja sam imala suprotne informacije. Na moju veliku sreću ja sam svoju ćerku upoznala posle 23 godine. Zahvaljujem se Radetu na pomoći.


 7. Dragana Janković
  Valjevo

  Došla sam kod Radeta u vezi dva problema, opadala mi je kosa i imala sam psorijazu, i bila sam ubeđena da je to crna magija. Rade mi je rekao sledeće: Psorijaza će se smanjiti za godinu dana i da nemam nikakvu crnu magiju a da će kosa biti potpuno normalna posle tri i po godine, nisam poverovala, ali nakon tog vremena sve se obistinilo, psorijaza se smanjila a kosa povratila. Hvala ti Rade.


 8. Danijela Janković
  Surdulica

  Imala sam tumor na dojci i Rade mi je rekao da nije zloćudno i da ću dugo da živim i da ću imati mali operativni zahvat. Bila sam u ogromnom strahu ali na kraju se sve dobro završilo, baš onako kako je Rade video.


 9. Stanko Filipović
  Beograd

  Došao sam kod Radeta, koristio sam narkotike duži niz godina, u razgovoru sa Radetom proveo sam više sati, a kasnije sam došao jos par puta. Jer Rade mi je pokazao pravi put koji me čeka i ja sam se promenio i ostavio drogu i danas sam srećan čovek, imam srećan brak i porodicu.


 10. Jelena Zdravković
  Niš

  Imala sam problem sa majkom jer sam krala pare iz kuće da bi dala momku. Tada sam uvidela da me momak iskorišćava, shvatila sam u kakvo sam društvo upala i onda sam došla kod Radeta i on je sve to video i ukazao na pravi put istine.


  « predhodna 1 | 2 | 3 | 4 sledeca »