MAIN MENU

 

 

CONTACT - SHARE...

 

ZAKAZIVANJE

 

+381 64 913 21 92

+381 11 77 42 359

Primam u Mladenovcu savakim danom i vikendom od 11h do 19h.


 

 

Direktan Skype poziv

 


Viber call

 

Viber poziv

Mozete me pozvati svako vece od 22h-02h (srpska vremenska zona) putem vibera na broj +381 64 913 21 92. Obavezan je VIDEO POZIV.


 

 

 

 

 

 

 

 

Bookmark and Share
 
;

 

 

 

 

 

 

 

Brojač Poseta

 

240617 poseta     
14 posetioca online

 

Flag Counter

 

 

Knjiga zahvalnosti

 

 

 

 1. Dragan Kobac
  Kragujevac

  Rade bio sam izgubio burmu venčanu i došao samo kod tebe i ti si mi rekao da se ona nalazi u mom kaputu u spavaćoj sobi. Ja sam otišao kući i ponovo pogledao i stvarno je bilo tamo gde si ti meni rekao. Ovim putem ti se zahvaljujem od srca i da živiš sto godina.


 2. Zoran Janković
  Obrenovac

  Nisam imao dece, došao sam kod tebe i pitao sam te da li ću imati, ti si mi kratko odgovorio, "imaćeš dvoje dece, ćerku i sina", nisam ti tog momenta poverovao, ali se nakon godinu dana to stvarno i obistinilo. Hvala ti Rade od srca.


 3. Dragica Jakovljević
  Valjevo

  Došla sam jer mi je auto ukraden i Rade je video da je auto u Zemunu i opisao ga tačno tamo gde je on rekao, a rekao je da je kod Teleoptika. Ja sam ga gledala bledo i zamišljeno i nije imalo logike da je moj auto Golf 2 u Zemunu. Međutim meni je zemunska policija nakon 3 dana javila da je auto tamo gde je video i rekao. Ja mu se ovim putem zahvaljujem.


 4. Jasmina Topalović
  Nemačka

  Saznala sam za Radeta iz novina TV- revija, bila sam sumljičava i nepoverljiva, kada sam ušla kod Radeta u njegovu radnu sobu on mi je opisao momka kako izgleda, kakve su njegove osobine, ja sam bila zaprepašćena kako je on precizno video, ali mi je rekao da se za njega neću udati. I na moju sreću ja se nisam udala. Hvala ti Rade do neba da te Bog čuva.


 5. Jelena Damljanović
  Niš

  Bila sam kod Radeta i čula sam da puno vidi i pomaže, i zanimalo me je da li je moj sin živ ili mrtav, jer je bio u ratu u Hrvatskoj. Rade me je prvo smirio pa onda mi je rekao na suptilan način da moj sin mrtav i da ću naći od njega samo njegovu narukvicu. Na žalost ta vizija se ispostavila tačnom i ovim putem želim da kažem da Rade nije Bog i nisam sretna što mi je video to što se desilo mom sinu, ali ipak mu hvala kada sam makar saznala istinu i kada imam makar jedan delić od svog sina. Događaj je iz 1993. god.


 6. Dragan Pavlović
  Ćuprija

  Došao sam kod Radeta i hteo sam da saznam da li imam prokletstvo što ne mogu da se oženim. Rade mi je rekao da ću da se oženim za dve godine i da ću imati dvoje dece, ćerku i sina, to se i obistinilo.


 7. Milena Marković
  Nemačka

  Došla sam kod Radeta i meni je nestao novac oko 50.000 maraka, Rade mi je rekao da ću te pare naći a taj čovek što mi je ukrao, on je moj rođak i na moju sreću posle dva meseca, on je došao baš onako kako mi je Rade opisao i rekao mi je da ga grize savest i da ne može da spava i priznao mi je da je on ukrao novac. Hvala ti Rade do neba i neka te Bog čuva zauvek.


 8. Jelena Stanković
  Zlatibor

  Rade je meni rekao da ću imati dva braka, međutim ja sam već bila u braku i nisam mogla da verujem u takvu soluciju. Međutim dogodila se neverovatno ali istinito, ja sam se razvela i posle sam ponovo došla kod Radeta i on mi je ponovo isto rekao. Zahvalna sam mu jer ja nisam htela da vidim istinu, sada sam sretna i zadovoljna.


 9. Zoran Stanković
  Kragujevac

  Došao sam kod Radeta sa pitanjem da li ću biti fudbaler. On me je iznenadio i rekao tada nešto čudno.. Bićeš inspektor u MUP-u. i to se obistinilo. Hvala Rade puno.


 10. Jelena Nikolic
  Kraljevo

  Došla sam kod Radeta jer sam sumljala da mi je beba ukradena na porođaju. Rade mi je rekao da je beba živa a ja sam imala suprotne informacije. Na moju veliku sreću ja sam svoju ćerku upoznala posle 23 godine. Zahvaljujem se Radetu na pomoći.


  « predhodna 1 | 2 | 3 | 4 | 5 sledeca »