MAIN MENU

 

 

CONTACT - SHARE...

 

ZAKAZIVANJE

 

+381 64 913 21 92

+381 11 77 42 359

Primam u Mladenovcu savakim danom i vikendom od 11h do 19h.


 

 

Direktan Skype poziv

 


Viber call

 

Viber poziv

Mozete me pozvati svako vece od 22h-02h (srpska vremenska zona) putem vibera na broj +381 64 913 21 92. Obavezan je VIDEO POZIV.


 

 

 

 

 

 

 

 

Bookmark and Share
 
;

 

 

 

 

 

 

 

Brojač Poseta

 

240613 poseta     
4 posetioca online

 

Flag Counter

 

 

Knjiga zahvalnosti

 

 

 

 1. Slavica Jovanović
  Smederevo

  Rada sam upoznala pre 5 godina,i izanlizirao me je bolje nego bilo koji Psioholg Čovek je ,koji zna,kako i na koji način da ukaze ljudima na njihove mane,da Probdi,pa i postidi,ako su Gordi, i. Sve radi sa Ciljem da nas Načini Boljim ljudima Tvoje savete jako dobro pamtim. Rade hvala. puno.


 2. Dragan Savić
  Beograd

  Ono sto nekad bese Vanga u Bugarskoj to je sada nas Rade u Srbiji! Vi posedujete veliku moc, vi bukvalno citate coveka kao otvorenu knjigu a da ga prvi put vidite u zivotu i da nista ne znate o toj osobi... Rade je nasa druga Vanga i neprevazidjenog je ranga, popularniji od Volfganga i brz poput Mustanga... Jedan je Rade... svaka cast!


 3. Zlata Živković
  Prokuplje

  Hvala Vam puno i primite moje iskreno izvinjenje, jer mi nije odgovaralo ono što ste mi rekli, a baš sinoć sam se uverila da ste bili u pravu i svaka vam čast!


 4. Sonja Kustudić
  Crna Gora

  Rade kao i dosad sve što si mi pogodio, tako si mi i danas pogodio za skener. Danas sam bila i sve mi je odlično kao što si rekao hvala ti od srca. Neka te čuva Sveta Petka i svi sveci.


 5. Tatjana Persson
  Švedska

  Fascinirajuci moć i preciznost vidjenja budućih dogadjaja! Od izuzetne pomoći i važnosti za sve nas koji smo svjesni Radetovog talenta. Hvala od srca i Bog Vas blagoslovio!


 6. Marijana Knežević
  Niš

  Ovo javno iznosim da bi i druge osobe progovorile, a ne da budu žrtve zlostavljanja kao što sam i ja bila. Došla sam kod Radeta, jer sam imala traumatično detinjstvo. Video je da me je otac zlostavljao kao malu, kao i da je momak manipulisao sa mnom. Svojim darom i energijom mi je pomogao da rešim svoj delikatan i komplikovan slučaj, kao i da postanem pravnik. Hvala ti Rade od srca, neka te čuva Gospod Bog i da pomogneš i drugima.


 7. Jasminka Velickovska
  Kumanovo

  Ja Radeta nisam lično upoznala, ali iz nekoliko naših ragovora putem skajpa ja sam postala sasvim druga osoba. Njegove reči su mene promenila da ni sama nisam bila svesna kako je to uspeo. Hvala mu do neba, jer sam sad sasvim drugačija normalna osoba koja svet vidi boljim očima.


 8. Darko Predović
  Vrnjačka Banja

  Bravo Rade legendo, Hvala ti puno na svemu! Da si živ i zdrav sto godina! Daće Bog, vidmo se za neki dan.


 9. Milica Janković
  Beč, Austrija

  Rade rekao mi je šta malo koja osoba zna niti može pogoditi, Zato znam da nije laž niti prevara... Da mu je to od boga dar! Hvala Rade mnogo na tvojoj pomoći!


 10. Stevanović Snežana
  Novi Beograd

  Ako iko na ovom svetu govori istinu,to je Rade. Teško je čuti ono što ne želite čuti, ali to je jedini način da se čovek dozove sebi i da uradi pravu stvar na vreme....onda treba poslušati Radeta!!!! Meni je odavno govorio stvari u koje je onda bilo teško poverovati.....sad je sve jasno kao dan...sve što mogu da kažem je hvala ti Rade do neba ti hvala....


  « predhodna 1 | 2 | 3 | 4 | 5 sledeca »