MAIN MENU

 

 

CONTACT - SHARE...

 

ZAKAZIVANJE

 

+381 64 913 21 92

+381 11 77 42 359

 

 

Direktan Skype poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bookmark and Share
 
;

 

 

 

 

 

 

 

Brojač Poseta

 

196985 poseta     
5 posetioca online

 

Flag Counter

 

 

 

 

Knjiga zahvalnosti

 

 

 

 1. Sonja Kustudić
  Crna Gora

  Rade kao i dosad sve što si mi pogodio, tako si mi i danas pogodio za skener. Danas sam bila i sve mi je odlično kao što si rekao hvala ti od srca. Neka te čuva Sveta Petka i svi sveci.


 2. Tatjana Persson
  Švedska

  Fascinirajuci moć i preciznost vidjenja budućih dogadjaja! Od izuzetne pomoći i važnosti za sve nas koji smo svjesni Radetovog talenta. Hvala od srca i Bog Vas blagoslovio!


 3. Marijana Knežević
  Niš

  Ovo javno iznosim da bi i druge osobe progovorile, a ne da budu žrtve zlostavljanja kao što sam i ja bila. Došla sam kod Radeta, jer sam imala traumatično detinjstvo. Video je da me je otac zlostavljao kao malu, kao i da je momak manipulisao sa mnom. Svojim darom i energijom mi je pomogao da rešim svoj delikatan i komplikovan slučaj, kao i da postanem pravnik. Hvala ti Rade od srca, neka te čuva Gospod Bog i da pomogneš i drugima.


 4. Jasminka Velickovska
  Kumanovo

  Ja Radeta nisam lično upoznala, ali iz nekoliko naših ragovora putem skajpa ja sam postala sasvim druga osoba. Njegove reči su mene promenila da ni sama nisam bila svesna kako je to uspeo. Hvala mu do neba, jer sam sad sasvim drugačija normalna osoba koja svet vidi boljim očima.


 5. Darko Predović
  Vrnjačka Banja

  Bravo Rade legendo, Hvala ti puno na svemu! Da si živ i zdrav sto godina! Daće Bog, vidmo se za neki dan.


 6. Milica Janković
  Beč, Austrija

  Rade rekao mi je šta malo koja osoba zna niti može pogoditi, Zato znam da nije laž niti prevara... Da mu je to od boga dar! Hvala Rade mnogo na tvojoj pomoći!


 7. Stevanović Snežana
  Novi Beograd

  Ako iko na ovom svetu govori istinu,to je Rade. Teško je čuti ono što ne želite čuti, ali to je jedini način da se čovek dozove sebi i da uradi pravu stvar na vreme....onda treba poslušati Radeta!!!! Meni je odavno govorio stvari u koje je onda bilo teško poverovati.....sad je sve jasno kao dan...sve što mogu da kažem je hvala ti Rade do neba ti hvala....


 8. Dragan Kobac
  Kragujevac

  Rade bio sam izgubio burmu venčanu i došao samo kod tebe i ti si mi rekao da se ona nalazi u mom kaputu u spavaćoj sobi. Ja sam otišao kući i ponovo pogledao i stvarno je bilo tamo gde si ti meni rekao. Ovim putem ti se zahvaljujem od srca i da živiš sto godina.


 9. Zoran Janković
  Obrenovac

  Nisam imao dece, došao sam kod tebe i pitao sam te da li ću imati, ti si mi kratko odgovorio, "imaćeš dvoje dece, ćerku i sina", nisam ti tog momenta poverovao, ali se nakon godinu dana to stvarno i obistinilo. Hvala ti Rade od srca.


 10. Dragica Jakovljević
  Valjevo

  Došla sam jer mi je auto ukraden i Rade je video da je auto u Zemunu i opisao ga tačno tamo gde je on rekao, a rekao je da je kod Teleoptika. Ja sam ga gledala bledo i zamišljeno i nije imalo logike da je moj auto Golf 2 u Zemunu. Međutim meni je zemunska policija nakon 3 dana javila da je auto tamo gde je video i rekao. Ja mu se ovim putem zahvaljujem.


  « predhodna 1 | 2 | 3 | 4 sledeca »