MAIN MENU

 

 

CONTACT - SHARE...

 

ZAKAZIVANJE

 

+381 64 913 21 92

+381 11 77 42 359

Primam u Mladenovcu savakim danom i vikendom od 11h do 19h.


 

 

Direktan Skype poziv

 


Viber call

 

Viber poziv

Mozete me pozvati svako vece od 22h-02h (srpska vremenska zona) putem vibera na broj +381 64 913 21 92. Obavezan je VIDEO POZIV.


 

 

 

 

 

 

 

 

Bookmark and Share
 
;

 

 

 

 

 

 

 

Brojač Poseta

 

242306 poseta     
1 posetioca online

 

Flag Counter

 

 

Knjiga zahvalnosti

 

 

 

 1. Biserka Tomašavič
  Beograd

  Добро вече Раде. Била сам код вас пре 20 година . Све сте ми помогли и рекли,до сада је све било онако како сте ми рекли


 2. Andrijana Tomič
  Beograd

  Poštovani zelim ovim putem da napisem da ste mi sve pogodili zelim da ovde napisem nadam se da ce nekom pomoci da skupi hrabrost i da vam se javi..Smatram da ste vi osoba sa Bozijim darom! Ja sam pitala za moje zdravstveno stanje, kad ce da se resi tacno ste rekli onako kako jeste. Maj ste rekli i tako je i bilo. Rekli ste da imam crnu magiju na sebi, to nisam verovala i to je bio razlog zasto sam vam se javila. Ja sam tim putem htela da testiram dali vi to vidite..Da vi ste rekli imam magiju, a ja sam tek skinula magiju na pre mesec dana. Odlucila sam da ponovo odem, da proverim dali je to istina, i receno mi je da imam bas onako kako ste rekli. Hvala ja se nadam da cu uskoro doci licno da vas upoznam Hvala vam mene ste odusevili. Pozdrav


 3. Darko Bogunovič
  Niš

  Pre par meseci sam bio Kod vas i kada se mi rekili dosta toga istinitog stvari U koji nisam ni verovao ali sve je bilo tačno.


 4. Svetlna Perović
  Novi Sad

  Zelim da se zahvalim Radetu jel mi je pomogao..Zvala sam ga da ga da mi ponogne..Na moje pitanje kada cu ostati u drugom stanju odgovorio mi je u marti mesecu..Kad je dosao mart mesec ja sam.ostala u drugom stanju.


 5. Velimir Đoković
  Beograd

  čuo sam za radeta od mog prijatelja imao sam rak kože i vidovnjake ili vizionare proroke nisam verovao ali moj prijatelj me je ubedio da odemo kod Radeta, i Nije mogao da zna od čega ja bolujem on je rekao sve ko da me zna ko knjigu I video da neću biti mrtav i ja sam danas posle svega zdrav ćovek srećan. i ovim putem javno kažem hvala ti rade od srca.


 6. Danjela Jašović
  Beograd

  Za Radeta sam cula jos 1988. Tada je rekao da ce Milosevic biti na vlasti jos 12 godina i da ce Crvena Zvezda osvojiti kup sampiona. Za ovo drugo mu apsolutno nisam verovala. Medjutim,tako je i bilo. I u jednom i u drigom slucaju. Zato mu verujem.


 7. Hasan Dudić
  Šabac

  Rade je velicanstven čovek koji čini humana dela i koji ima moč da pomogne ljudima kojima je potrbna pomoc ja sam jedan od njegovih prijatelja kome je Rade.pomogao kad mi je bilo mnogo teško.... pozrav za velikog čoveka i vizionara ......


 8. Zoran Vidojević
  Beograd

  Bravo za pogodak, a vezano za IZBORE 2017, posebno za tvoju viziju, da će Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Bel,i biti iznenađenje ovih izbora.Čestitam! Srdačan pozdrav


 9. Dusanka Bundalo Golubovic
  Barajevo

  Dusanka Bundalo Golubovic Pricala sam sa Vama skajpom, rekli ste ono sto je i lekar potvrdio ''Sve uredu''. Hvala ti rade.


 10. Zorana Rašić
  Novi Sad

  Rade,tacno si video uspeh za koji je postojala velika dilema.


  « predhodna 1 | 2 | 3 | 4 | 5 sledeca »