MAIN MENU

 

 

CONTACT - SHARE...

 

ZAKAZIVANJE

 

+381 64 913 21 92

+381 11 77 42 359

 

 

Direktan Skype poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bookmark and Share
 
;

 

 

 

 

 

 

 

Brojač Poseta

 

196985 poseta     
5 posetioca online

 

Flag Counter

 

 

 

 

Knjiga zahvalnosti

 

 

 

 1. Svetlna Peruvić
  Novi Sad

  Svetlana perovic.Novi Sad. Zelim da se zahvalim Radetu jel mi je pomogao..Zvala sam ga da ga da mi ponogne..Na moje pitanje kada cu ostati u drugom stanju odgovorio mi je u marti mesecu..Kad je dosao mart mesec ja sam.ostala u drugom stanju.


 2. Velimir Đoković
  Beograd

  čuo sam za radeta od mog prijatelja imao sam rak kože i vidovnjake ili vizionare proroke nisam verovao ali moj prijatelj me je ubedio da odemo kod Radeta, i Nije mogao da zna od čega ja bolujem on je rekao sve ko da me zna ko knjigu I video da neću biti mrtav i ja sam danas posle svega zdrav ćovek srećan. i ovim putem javno kažem hvala ti rade od srca.


 3. Danjela Jašović
  Beograd

  Za Radeta sam cula jos 1988. Tada je rekao da ce Milosevic biti na vlasti jos 12 godina i da ce Crvena Zvezda osvojiti kup sampiona. Za ovo drugo mu apsolutno nisam verovala. Medjutim,tako je i bilo. I u jednom i u drigom slucaju. Zato mu verujem.


 4. Hasan Dudić
  Šabac

  Rade je velicanstven čovek koji čini humana dela i koji ima moč da pomogne ljudima kojima je potrbna pomoc ja sam jedan od njegovih prijatelja kome je Rade.pomogao kad mi je bilo mnogo teško.... pozrav za velikog čoveka i vizionara ......


 5. Zoran Vidojević
  Beograd

  Bravo za pogodak, a vezano za IZBORE 2017, posebno za tvoju viziju, da će Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Bel,i biti iznenađenje ovih izbora.Čestitam! Srdačan pozdrav


 6. Dusanka Bundalo Golubovic
  Barajevo

  Dusanka Bundalo Golubovic Pricala sam sa Vama skajpom, rekli ste ono sto je i lekar potvrdio ''Sve uredu''. Hvala ti rade.


 7. Zorana Rašić
  Novi Sad

  Rade,tacno si video uspeh za koji je postojala velika dilema.


 8. Slavica Jovanović
  Smederevo

  Rada sam upoznala pre 5 godina,i izanlizirao me je bolje nego bilo koji Psioholg Čovek je ,koji zna,kako i na koji način da ukaze ljudima na njihove mane,da Probdi,pa i postidi,ako su Gordi, i. Sve radi sa Ciljem da nas Načini Boljim ljudima Tvoje savete jako dobro pamtim. Rade hvala. puno.


 9. Dragan Savić
  Beograd

  Ono sto nekad bese Vanga u Bugarskoj to je sada nas Rade u Srbiji! Vi posedujete veliku moc, vi bukvalno citate coveka kao otvorenu knjigu a da ga prvi put vidite u zivotu i da nista ne znate o toj osobi... Rade je nasa druga Vanga i neprevazidjenog je ranga, popularniji od Volfganga i brz poput Mustanga... Jedan je Rade... svaka cast!


 10. Zlata Živković
  Prokuplje

  Hvala Vam puno i primite moje iskreno izvinjenje, jer mi nije odgovaralo ono što ste mi rekli, a baš sinoć sam se uverila da ste bili u pravu i svaka vam čast!


  « predhodna 1 | 2 | 3 | 4 sledeca »