MAIN MENU

 

 

CONTACT - SHARE...

 

ZAKAZIVANJE

 

+381 64 913 21 92

+381 11 77 42 359

 

 

Direktan Skype poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bookmark and Share
 
;

 

 

 

 

 

 

 

Brojač Poseta

 

176760 poseta     
10 posetioca online

 

Flag Counter

 

 

 

 

Knjiga zahvalnosti

 

 

 

 1. Hasan Dudić
  Šabac

  Rade je velicanstven čovek koji čini humana dela i koji ima moč da pomogne ljudima kojima je potrbna pomoc ja sam jedan od njegovih prijatelja kome je Rade.pomogao kad mi je bilo mnogo teško.... pozrav za velikog čoveka i vizionara ......


 2. Zoran Vidojević
  Beograd

  Bravo za pogodak, a vezano za IZBORE 2017, posebno za tvoju viziju, da će Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Bel,i biti iznenađenje ovih izbora.Čestitam! Srdačan pozdrav


 3. Dusanka Bundalo Golubovic
  Barajevo

  Dusanka Bundalo Golubovic Pricala sam sa Vama skajpom, rekli ste ono sto je i lekar potvrdio ''Sve uredu''. Hvala ti rade.


 4. Zorana Rašić
  Novi Sad

  Rade,tacno si video uspeh za koji je postojala velika dilema.


 5. Slavica Jovanović
  Smederevo

  Rada sam upoznala pre 5 godina,i izanlizirao me je bolje nego bilo koji Psioholg Čovek je ,koji zna,kako i na koji način da ukaze ljudima na njihove mane,da Probdi,pa i postidi,ako su Gordi, i. Sve radi sa Ciljem da nas Načini Boljim ljudima Tvoje savete jako dobro pamtim. Rade hvala. puno.


 6. Dragan Savić
  Beograd

  Ono sto nekad bese Vanga u Bugarskoj to je sada nas Rade u Srbiji! Vi posedujete veliku moc, vi bukvalno citate coveka kao otvorenu knjigu a da ga prvi put vidite u zivotu i da nista ne znate o toj osobi... Rade je nasa druga Vanga i neprevazidjenog je ranga, popularniji od Volfganga i brz poput Mustanga... Jedan je Rade... svaka cast!


 7. Zlata Živković
  Prokuplje

  Hvala Vam puno i primite moje iskreno izvinjenje, jer mi nije odgovaralo ono što ste mi rekli, a baš sinoć sam se uverila da ste bili u pravu i svaka vam čast!


 8. Sonja Kustudić
  Crna Gora

  Rade kao i dosad sve što si mi pogodio, tako si mi i danas pogodio za skener. Danas sam bila i sve mi je odlično kao što si rekao hvala ti od srca. Neka te čuva Sveta Petka i svi sveci.


 9. Tatjana Persson
  Švedska

  Fascinirajuci moć i preciznost vidjenja budućih dogadjaja! Od izuzetne pomoći i važnosti za sve nas koji smo svjesni Radetovog talenta. Hvala od srca i Bog Vas blagoslovio!


 10. Marijana Knežević
  Niš

  Ovo javno iznosim da bi i druge osobe progovorile, a ne da budu žrtve zlostavljanja kao što sam i ja bila. Došla sam kod Radeta, jer sam imala traumatično detinjstvo. Video je da me je otac zlostavljao kao malu, kao i da je momak manipulisao sa mnom. Svojim darom i energijom mi je pomogao da rešim svoj delikatan i komplikovan slučaj, kao i da postanem pravnik. Hvala ti Rade od srca, neka te čuva Gospod Bog i da pomogneš i drugima.


  « predhodna 1 | 2 | 3 | 4 sledeca »